01 October 2016

SR8 Sport Cafe





Untuk tatapan peminat setia pasukan JDT





Hai semua kakak kakak abang abang hispturrr... Tak tahu nak makan mana area johor ni sis nak suggest one of the popular cafe dekat johor. Dah alang2 tersinggah dan org belanja makan dekat sr8 cafe ni kan. Sis terfikir nak share review sikit.Cafe hipster yang terletak di taman nong cik jb ni yang di asaskan oleh safiq rahim pemain bola sepak jdt. Dengar dentam dentum ura ura pasal cafe ni jadi hati sis terpanggil untuk ziarah situ dengan harapan safiq rahim ade la kan boleh selfie. Tapi harapan jelaa. 

Untuk kali ni sis cuba kelazatan fish & chips dekat sini. Alhamdulillah sangat sedap dan memuaskan hati. Ditambah lagi dengan kenikmatan asam boi guava juice yang sangat juicy.. U all should come and try..nyummy














Sis pilih durian creepe sebagai pencuci mulut. Memang nyummy



As the conclusion, 

✔️ Persekitaran cafe yang cantik, selesa dan bersih
✔️ Layanan crew cafe yg awesome
✔️ Western food dia memang tip top
✔️ Harga berpatutan

✍🏻 Rating : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️









Mana tahu rezeki korang time dtg tu Safiq Rahim ada boleh la ajak selfie. Hahahhaa






********************************************************************************************************

3 comments:

Fhatin Amelia said...

wah sedapnya makan :)
done follow
jemput join yeee
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

Jamil Hashim said...

JALAN2

https://belogs.blogspot.my/2016/10/mini-giveaway-by-mya-fana-21oktober2016.html

farhana jafri said...

tak sangka pulak safiq rahim bukak cafe. nanti pergi sana, nak singgah la hihi.

jemput join segmen saya ye :)
https://farhanajafri.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-anna-j.html